Image

Ingrediente

  • 16 bucăți pişcoturi
  • 200 g brânză mascarpone
  • 200 g frişcă naturală
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr
  • 200 ml cafea
  • praf sare
  • 2 plicuri zahăr vanilat

Mod de preparare

1. Pentru început, se pregă-teşte cafeaua şi se lasă la răcit.
2. Gălbenuşurile se freacă cu un praf de sare şi apoi cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă şi puţină frişcă bătută. Crema se lasă câteva minute la rece.
3. În cafea, se pune şi puţin whisky şi se însiropează pişcoturile. Se aşază în cupe un strat de cremă, unul de frişcă, pişcoturi, cremă şi iar frişcă.
4. Se ornează cu ciocolată şi se seveşte după ce a fost ţinută cel puţin 1-2 ore la rece.

Poftă bună!