Image

Foto: Andreea Dogar

Astăzi începe a 21-a ediție a programului „Vacanțe la țară”, în cadrul căruia turiștii vor putea descoperi viaţa satului, obiceiurile locale și bucatele tradiționale. Programul „Vacanțe la țară” se va desfășura în perioada 14 aprilie 2013 – 15 iunie 2013.

Pachetele speciale „Vacanţe la ţară” costă 150 de lei de persoană (la pensiuni cu două margarete), 195 de lei (pensiuni de trei sau de patru margarete) sau 250 de lei (pensiuni de cinci margarete).

În acest tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în camera dublă și micul dejun. Sejururile încep duminica și se termină vinerea. Turiștii vor putea alege pensiuni din județețe Argeş, Alba, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ sau Sibiu.

În premieră, acest program începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de sărbătorile de Paşte. Programul nu include săptămâna sărbătorilor pascale (29 aprilie – 7 mai).

Programul „Vacanțe la țară” este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural România (ANTREC).

Sursa: Yahoo! News

Advertisements