Image

Ingrediente

400 g de mazăre proaspătă
2 file-uri de piept de pui afumat
250 ml de supă de pui
jumătate de ceapă
1 salat㠃verde mică
200 ml smântâna groasă
10 grame de unt
sare
piper

 Mod de preparare
1. Curată și taie ceapa solzișori. Spală salata. Topește untul într-o oală, apoi călește ușor ceapă timp de 2 minute, să se înmoaie. Adaugă supa de pui. Lasă la fiert.  Adaugă mazărea și salata. Lasă pe foc 20 de minute. Între timp, grilează pieptul afumat.

2. După ce s-au fiert legumele, lasă pe foc și pasează cu mixerul conținutul din oală. Încorporează smântâna, amestecând continuu. Adaugă potrivit sare și piper.

3. Servește supa cremă în castronele elegante. Decorează fiecare bol cu câte o lingură de smântâna și piept de pui afumat.

Se servește imediat!

Poftă bună!