Image

Din iniţiativa celor de la Consiliul Judeţean Alba, începând cu Târgul Naţional de Turism Albac 2010 (4-5 septembrie), noua imagine a Judeţului Alba va fi o poiană în formă de inimă.
Poiana respectivă poate fi văzută dacă vă aflaţi pe drumul care duce de la Bucerdea Vinoasă spre Craiva, în apropiere de cetatea dacică Apoulon (Piatra Craivii). După cum a declarat Dan Popescu, director Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Alba, instituţia a demarat deja procedurile pentru ca această imagine să devină marcă oficială a CJ Alba. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă în preambulul Târgului Naţional de Turism de la Albac, conferinţă susţinută de Ion Dumitrel, Dan Popescu, Tiberiu Todea şi Alin Cucui.
În acest moment imaginea este folosită pe mai multe pliante, afişe şi broşuri; ea este şi coperta a unor broşuri în limba germană realizate de CJ Alba şi care vor fi duse în aceste zile în Germania unde au loc Zilele Landului Brandenburg, ediţia a XII-a. Pe broşuri va scrie „Ich Liebe Alba”, dar Liebe (adică Iubesc) va fi sugerat de poiana amintită; la fel se întâmplă cu afişele în limba română („Te Iubesc Alba”), precum şi cu cele viitoare, în engleză şi franceză. O mică echipă a judeţului Alba – de la departamentul Turism al Consiliului Judeţean, ADR Centru şi de la Centrul Cultural „Augustin Bena” – va reprezenta Regiunea Centru la sărbătoarea landului german Brandenburg, sărbătoare care va avea loc în perioada 4-5 septembrie în localitatea Schwedt pe Oder.
Noul brand se alătură celorlalte achiziţionate în ultimii 3-4 ani de CJ Alba pentru promovarea turistică, economică şi culturală a judeţului Alba.

Advertisements