Image

Ingrediente

1 baghetă, 150 gr brânză feta, 50 gr brânză prospăta, 1 lingură de smântână, 100 gr salam  uscat, 5 măsline verzi,
1 praf de piper, un sfert de ardei roșu la oțet, sare-opțional.

 Mod de preparare

Într-un bol punem brânza feta, brânza proaspătă și lingura de smântână.
Se amestecă până obținem o pastă , omogenă.
Se adaugă salamul, ardeiul tăiate cubulețe, iar măslinele tăiate rondele.
Adăugăm praful de piper, sare dacă dorim și amestecăm ușor.
Bagheta se taie în două, fiecare bucată se scobește de miez.
Se umplu baghetele  cu pasta obținută, cu ajutorul unei lingurițe, presând ușor, pentru a nu rămâne goluri .
Se trec prin folie și le lăsăm la rece pentru 1-2 ore.
Se feliază , apoi se pun pe platou cu salată verde.
Se servesc ca aperitiv.

Poftă Bună!