Image

Ingrediente

  • Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale) 1 lingurita
  • Faina 300 grame
  • Lamai
  • Margarina Unirea Original 125 grame
  • Oua 8 buc
  • Praf de copt 1 pachet
  • Zahar pudra 2 lingurite
  • Zahar tos 300 grame
  • Zahar vanilat 2 pliculete

Alte ingrediente: 500g visine (din compot)

PANDISPAN CU VISINE

Mod de preparare

1. Se pregateste o tava de copt, se unge cu margarina Unirea si se tapeteaza cu faina. Visinele se curata de samburi si se lasa la scurs.

PANDISPAN CU VISINE

2. Intr-un castron se separa ouale, albusul se bate bine pana putem intoarce castonul si nu cade, se adauga galbenusurile pe rand, apoi zaharul tos si cel vanilat, margarina Unirea care a fost topita, faina cernuta si praful de copt stins in jumatate de lamaie. Se amesteca totul foarte bine.

PANDISPAN CU VISINE

3. Se toatna compozitia in tava, peste se pun visinele care au fost date prin zahar pudra, se baga la cuptor 30 min. la foc potrivit. Se scaoate din tava si se pudreaza cu zahar.

Se serveste rece.

Pofta buna!