Image

Ingrediente:

6 coaste de vită, 2 linguri sos de soia, 3 linguri ulei de măsline, 3 căței de usturoi, 1 lingură boia de ardei dulce, 1 lingură rasă de cimbru uscat, 1 linguriță de sare, un sfert de linguriță piper măcinat.

 

Mod de preparare:

Se curăță și se pisează usturoiul.

Se prepară marinata astfel: se amestecă sosul de soia cu uleiul de măsline, boiaua de ardei, cimbru, usturoi, sare și piper. Se toarnă amestecul peste coastele de vită.

Se introduc coastele de vită la rece pentru două ore.

Se încinge cuptorul la 190°C (foc mediu). Se pun coastele într-o tavă și se acoperă cu folie de aluminiu. Se introduce tava la cuptor pentru 80 de minute.

Se îndepărtează folia și se mai lasă tava la cuptor încă 10 minute.

Se servesc cu garnituri de legume și salată.

 

Poftă bună!

 

Pentru mai multe rețete accesați: carpathianbeef.ro